Hirdetés

213 ezer forintot talált egy nő egy KFC-s rendelésben

 portré

Meghökkenve látta az amerikai Georgia államban élő nő, mit is rejt gyorséttermi rendelése. Nem sokáig gondolkodott mit tegyen a meglepetéssel, azonnal értesítette a rendősréget.

Jackson város rendőrsége számolt be Facebook oldalán a nem mindennapi történetről. Joann Oliver rendelésébe ugyanis a gyorsétteremlánc egyik alkalmazottja valószínűleg véletlenül beletette az aznapi bevétel egy részét. Amikor a nő átvette a rendelést, a dobozban 534,10 amerikai dollárt talált, ami átszámítva 213 ezer forintnak felel meg.

A becsületes nő nem tette zsebre a könnyen szerzett pénzt, azonnal értesítette a rendőrséget, mielőtt visszaadta volna a bankjegyeket az étteremnek. Az egyelőre senkinek sem világos, hogyan kerülhetett az összeg a menüjébe.

Nemcsak, hogy Mrs Oliver helyesen cselekedett. A menedzser állását is megmentette

- írta a Facebook-bejegyzésében a rendőrség. A KFC, hálája jeléül, vendégül látta a hölgyet. 

A New York Post időközben megtudta, hogy a nő férje éppen rákkal küzd és a családnak egy 2 millió dolláros számlával kell szembenéznie. Arra a kérdésre, hogy miért nem tette el a pénzt, ezt a választ adta: 

Ha nem teszed meg a helyes dolgot, az visszaüt rád... Úgy értem, nem az enyém volt. Nem lehetett megtartanom. Én is mindig megkapom az enyémet.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés