Hirdetés

(18+) Brutális támadás Pécsen: Félholtra vertek egy buszvezetőt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Hárman estek neki a buszsofőrnek a pécsi autóbuszállomás területén.

Borzalmas támadás történt Baranya vármegye székhelyén a minap, ugyanis három agresszív, feltehetően valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt álló személy megtámadta a Volánbusz egyik munkatársát a pécsi autóbuszállomáson. A Pécs Aktuál beszámolója szerint a buszsofőr súlyos sérüléseket szenvedett, félholtra verték a támadói.

A lap úgy tudja, hogy az állomáson egy szolgálatot teljesítő biztonsági őr hívott erősítést, illetve értesítette a rendőröket. A buszsofőrt mentővel szállították kórházba, és kiderült, hogy fej-, borda- és bokasérüléseket, valamint súlyos zúzódásokat szenvedett a támadás következtében.

Az esettel kapcsolatban a Volánbusz kiemelte, hogy a támadás fizikailag és lelkileg is megviselte a kollégájukat, aki gyógyulása miatt kénytelen volt táppénzre menni, így a munkából több napra is kiesik. Hozzátették, Pécsen nem ez volt az első hasonló eset. A busztársaság már korábban is szorgalmazta a rendőrség, az önkormányzat és a közterület-felügyelet összefogását, hogy el tudják kerülni a hasonló incidenseket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés