Hirdetés

13 éve ért véget a show: így néz ki ma a Győzike-villa

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Méretes kutya az udvaron, létra a falnál - nagy munka folyik az egykori show legendás házánál. Rá se ismerni az ország első “celebházára”.

2005 és 2010 között gyakorlatilag egy ország élt a salgótarjáni Győzike-villában, ahol a Gáspár-család életéről szóló valóságshow-t forgatták. Hetente milliók írtak és nevettek együtt a családdal és szinte mindenki ismerte az otthonuk minden szegletét. A zebramintás és színes, fényes bútorokkal berendezett otthonból aztán nem csak a kamerák, az élet is eltűnt, miután a műsor véget ért. Győzike és a családja visszaköltözött Győző szülőfalujába, Nógrádmegyerre.  Hat éve egy influenszer ezt a képet posztolta a házról az Instagramon:

A Győzike-villát aztán árulni kezdte a család, előbb 50, majd 37 millióért tűnt fel a hirdetési oldalakon. Vevőt azonban csak hosszú évekkel később találtak. “Mióta elköltöztünk, néhányszor visszamentünk oda, de megmondom őszintén, már nem szerettem azt a házat…” - mondta három éve Győzike a Blikknek, amikor az is kiderült, új tulajdonosa lett a háznak. Az árból még ezen felül is engedtek, a bevételt pedig Virág kapta meg. “Sajnos nem volt jó állapotban, évekig hozzá sem nyúltunk, csak pusztult az egész, pedig egykor nagyon szép volt” - mondta akkor a lapnak Győző.

S hogy mi történt a Győzike-villával azóta? Nos, a Naphire.hu olvasójának fotóján jól látszik, a jelenlegi lakók nagy felújítást végeznek rajta épp. Fekete kovácsoltvas kaput kapott arany díszítéssel, a kerítés is fekete lett, a homlokzaton helyenként le van verve a vakolat, látszólag épp felújítják. Egy méretes létra van a tetőhöz támasztva, és egy méretes kutya őrzi a ház lakóinak nyugalmát. Győzike megkeresésünkre csak annyit mondott: négy éve nem az övék a ház, nem tudja, mi van vele.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés