Hirdetés

Agyonvertek egy 2 éves kislányt, százegy sérülést találtak rajta

Morvay Péter portré Morvay Péter

Már a halála előtt hetekkel fekete monoklival szemén látták ismerősei a kis Lolát.

Egy floridai gyermekotthonban is megdöbbentő bűncselekmény történt, ott kegyetlen gyilkosságot követett el egy nyolcéves kisfiú, Magyarországon pedig az újszülött gyermekével kegyetlen módon egy borsodi nő.

Lola James a kórházban hunyt el, miután olyan agysérüléseket szenvedett, mint amilyenek általában súlyos autóbalesetek vagy ablakból történő zuhanások során történnek - írta tudósításában a brit Mirror.

A rendőrség szerint a kislány halálát anyja élettársa okozta.

A férfi azonban azt állítja, hogy nem bántotta a gyereket. Vallomásában azt mondta, hogy Lola sérülései akkor keletkeztek, amikor a család 

amerikai bulldogja, Jessie lesodorta a kislányt a lépcsőn. 

Borzalmas sérüléseket szenvedett a kétéves kislány
Borzalmas sérüléseket szenvedett a kétéves kislány Mirror

Az orvosszakértői vizsgálat során Lola testén és fején összesen 101 sérülést találtak. Ezek nem keletkezhettek egyetlen háztartási baleset során, és harapásnyomok sem voltak közöttük.

A hatóságok azt feltételezik, hogy a kislányt hosszú időn keresztül rendszeresen bántalmazták, ezért keletkeztek több helyen is vérömlenyek a koponyája alatt.

Az ügyészség nem csak a kegyetlen mostoha apa, hanem az anya ellen is vádat emelt, mert úgy vélik, hogy tevőlegesen közreműködött a kisgyermek elleni kegyetlenkedésekben vagy legalábbis fedezte a férfi tetteit.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés