Hirdetés

Vicc: 100 ezres büntetéssel megúszta az Árpád-hídi potenciális gyilkos

Nap Híre portré Nap Híre

Szeptember 9. és október 6. között az Árpád hídon felállított traffipaxok összesen 160 gyorshajtót mértek be. Volt egy olyan autós is, aki 130 km/órával száguldozott, ám mindössze 100 ezer forintos közigazgatási bírsággal megúszta az esetet.

A rendőrség tájékoztatása szerint az elmúlt négy hétben összesen 160 gyorshajtót mértek be az Árpád hídon, közülük a leggyorsabb 130 km/órával száguldott, amiért 100 ezer forint közigazgatási bírságot kapott. 

A jelzés nélküli, úgynevezett pofátlan(tan)ító autók ebben az időszakban 15 gyorshajtót állítottak meg; részükre a rendőrök összesen 720 ezer forint közigazgatási bírságot és 56 büntetőpontot szabtak ki. A legnagyobb sebességű autó 115 km/h-val közlekedett, amiért 70 ezer forint közigazgatási bírság és 4 büntetőpont jár - szúrta ki az Infostart

Mint azt a naphire.hu is megírta, a rendőrség korábban közölte, hogy az elmúlt időszak többször tragikus kimenetelű közlekedési balesetei után tovább fokozzák az ellenőrzéseket az Árpád hídon. Friss közleményükben tudatták, hogy továbbra is folytatják a kiemelt ellenőrzést az Árpád hídon, de a sofőrök ne emiatt tartsák be a sebességhatárokat, hanem azért, hogy mindenki hazaérjen. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés