Hirdetés

(18+) Bestiális gyilkosság Miskolcon, kézen fogva sétált, majd szexelt az áldozat a későbbi gyilkossal

Nap Híre portré Nap Híre

Egészen megdöbbentő részletek derültek ki a hétvégi brutális gyilkosságról.

"A biztonsági kamerák felvételei szerint a szombaton a miskolci Tiszai pályaudvar mellett holtan talált nő nem sokkal a meggyilkolása előtt még kézen fogva sétált a későbbi gyilkosával a peronon, sőt, szexuális aktust folytatott egy 26 éves cseh férfivel, aki ezután elvágta a torkát"

- közölte Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a 24.hu-val. 

A 48 éves hajléktalan nő holttestét szombat hajnalban találták meg a miskolci Tisza pályaudvar környékén, aki nyilvánvalóan gyilkosság áldozatává vált. A rendőrök azonnal nyomozásba kezdtek.

A környék biztonsági kamerái által készített felvédelekből pedig kiderült, hogy az áldozat és az emberöléssel gyanúsított cseh férfi péntek este együtt jelentek meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, majd kézen fogva sétáltak a peronon. Később együtt mentek be az állomáson lévő mosdóba is, majd innen elmentek egy üzemi területen lévő bokros részre, ahol a magyar nő levetkőzött, majd állva közösült a cseh férfival, aki ezt követően elvágta az áldozata torkát.

A rendőrök a körözés kiadásától számított két órán belül egy miskolci benzinkúton elfogták a feltételezett tettest. Kiderült, hogy a 26 éves cseh férfi évek óta céltalanul járja Európa országait. A kihallgatása során beismerő vallomást tett, de a tettére nem adott magyarázatot. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés